Palvelut

Kokonaispalvelua reilun 25 vuoden kokemuksella:

Tervetuloa tutustumaan upeaan myyntinäyttelyymme  Vantaan Tammistoon.

Meiltä saat kalusteet kaikkiin kodin tiloihin.
Inaria-liukuovet, -kaapistot ja tilanjakajaliukuovet taipuvat kodin jokaiseen tilaan tarpeesi mukaan eteisen kaapistosta tv-tasoihin. Inaria-suunnitteluohjelman avulla mitään ei jää arvailujen varaan, vaan saat selkeän kuvan ja mitat tulevasta kaapistostasi. Kaapistot toimitamme aina suoraan asiakkaalle. Klikkaa tuotteet sivulta Inaria-kuvaa saadaksesi lisäinfoa.

Uudenmaan Laatusisustajat toteuttavat myös keittiökalusteet ja kodinhoitohuoneen kaapistot asiakkaan toiveiden mukaan.  Yhdessä suunnittelija Heidi Yliniemen kanssa löytyy helposti toimiva suunnitelma hyvillä materiaaleilla, sopivalla värimaailmalla ja oikella valaistuksella. Ota reilusti yhteyttä Heidiin ja sovi tapaaminen P. 0415435878

Kylpyhuoneeseen saat meiltä Ruotsin johtavan suihkutilavalmistajan Macro Design kalusteet sekä suihkuseinät. Macro Designin todella laajasta valikoimasta löytyy helposti sopiva tuote kylpyhuoneeseesi.

Olemme myös laadukkaiden Damixa- ja Mora-hanojen asiantuntijaliike ja toimitamme näitä hanoja asiakkaillemme kilpailukykyiseen hintaan.

Kaiken, minkä myymme myös mielellämme asennamme pk-seudulla. Kauttamme saat luotettavan ja ammattitaitoisen asennuspalvelun takuutyönä. Teemme tilauksen tarkistusmittauksen pk-seudulla veloituksetta.

Yhteistyössä Laatusisustajien kanssa:

Samoissa liiketiloissa  kanssamme toimii Blosius kylpyhuoneremontit Oy sekä Floordecor-parkettilattioiden asiantuntija- ja asennusliike.  Heidän kanssa saat kätevästi sovittua samalla lattian tai kylpyhuoneen uusimisen kokonaispalveluna. Klikkaa logoa ja  saat lisäinfoa yhteistyökumppaneistamme.

KYLPYHUONEREMONTIT AVAIMET KÄTEEN PERIAATTEELLA

Blosius kylpyhuoneremontit Oy

Floordecor-puulattiat

Sähköasennusliike Sisuset Oy