Palvelut

Kokonaispalvelua reilun 25 vuoden kokemuksella:

Tervetuloa tutustumaan upeaan myyntinäyttelyymme  Vantaan Tammistoon.

Meiltä saat kalusteet ja lattiamateriaalit kaikkiin kodin tiloihin.
Inaria-liukuovet ja -kaapistot taipuvat kodin jokaiseen tilaan tarpeesi mukaan eteisen kaapistosta tv-tasoihin. Inaria-suunnitteluohjelman avulla mitään ei jää arvailujen varaan, vaan saat selkeän kuvan ja mitat tulevasta kaapistostasi. Kaapistot toimitamme aina suoraan asiakkaalle.

Uudenmaan Laatusisustajat toteuttavat myös keittiökalusteet ja kodinhoitohuoneen kaapistot asiakkaan toiveiden mukaan.  Yhdessä suunnittelija Heidi Yliniemen kanssa löytyy helposti toimiva suunnitelma hyvillä materiaaleilla, sopivalla värimaailmalla ja oikella valaistuksella. Ota reilusti yhteyttä Heidiin ja sovi tapaaminen P. 0415435878

Kylpyhuoneeseen saat meiltä Ruotsin johtavan suihkutilavalmistajan Macro Design kalusteet sekä suihkuseinät. Macro Designin todella laajasta valikoimasta löytyy helposti sopiva tuote kylpyhuoneeseesi.

Meidän kautta saat kätevästi myös Hietakari Oy:n  trendikkään suihkuseinän tai tilanjako-oven mitattuna ja asennettuna.

Olemme myös laadukkaiden Damixa- ja Mora-hanojen asiantuntijaliike ja toimitamme näitä hanoja asiakkaillemme kilpailukykyiseen hintaan.

Kaiken, minkä myymme myös mielellämme asennamme pk-seudulla. Kauttamme saat luotettavan ja ammattitaitoisen asennuspalvelun takuutyönä. Teemme tilauksen tarkistusmittauksen pk-seudulla veloituksetta.

Yhteistyössä:

Uudenmaan Korjausmies Oy

Sähköasennusliike Sisuset Oy

Kaikki kodin remontit: Kylpyhuone, sauna jne.